Hardcore mód a Far Cry 2-höz

Hardcore mód a Far Cry 2-höz

A játék rajongóinak kérésére az Ubisoft "hardcore mode"-al áll elő a Far Cry 2-höz. Az Ubi fórumokon a kapcsolattartó fejlesztő a következőket írta egy hozzászólásában:

"Rengeteg kérés/kérdés vetült már fel a fórumokon a hardcore móddal kapcsolatban. A mai nap örömmel jelentjük be, hogy hamarosan ellátogat hozzátok minden platformon ez az új lehetőség a következő patch alkalmával. Az új opció úgy lett megtervezve, ahogy ti kértétek. Amikor a multiplayer részt terveztük, ügyeltünk arra, hogy egyenletes élményt nyújtson minden játékosnak. Viszont voltak többen is, akik valami realisztikusabb élményre vágytak."

A HC mód behoz egy új sebzésmodellt, melynek köszönhetően minden fegyver sebzése megnövekedik. Az ellenfelek nevei eltűnnek majd a felbukkanást követő sebezhetetlenségi periódus után, és egy új opcióval állítani lehet a feltűnési időt is (spawning time). Természetesen az új lehetőség majd nyitva áll single és multiplayer játék esetén is.

"Reméljük az új változtatások mindenkinek elnyerik majd a tetszését, és mindőtöknek lesz lehetősége úgy játszani, ahogy szeret."

A Far Cry 2 még 2008 októberében jelent meg PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra, az iPon-os teszthez katt ide.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward