Hamarosan rajtol a League of Legends: Wild Rift alfa teszt, de nem nálunk

Hamarosan rajtol a League of Legends: Wild Rift alfa teszt, de nem nálunk

Amikor pár hete elindult a Valorant zárt bétája, mondhatni a szerencsések közé tartoztunk, mert a Riot Games hazánkat is azonnal bevonta a tesztelésbe. Ez általában ritka, mert ha Európában egy játékba hullámokban engedik be a játékosokat, mi általában ebből kimaradunk és csak a sor végén jutunk be.

A mobilos és konzolos League of Legends: Wild Rift hivatalos twitter csatornája március után most először életjelet adott magáról és egy bejegyzésben közölte a közeljövővel kapcsolatos terveket.

Az első képen először is elnézést kérnek a Google Play Store néhány előregisztrálójától, mert véletlenül rosszul állították be a rendszert és azt az üzenetet küldte ki az áruház, hogy a Wild Rift már telepíthető a felhasználók készülékeire. Ez viszont sajnos nem volt igaz, mert valójában nem is volt Early Access tesztjük, szóval elismerték a hibát. Viszont érdemes megnézni a játék jelenlegi állapotát, mert lehetséges, hogy sokan kiestek az előregisztrációból és újra be kell kapcsolniuk ezt a Store-ban. (Ha valaki a neten talál például egy Wild Rift APK-t, egészen biztos lehet benne, hogy adathalász program, senki ne telepítse!)

Változott a minimális rendszerigénye a játéknak. A céljuk az, hogy minél több eszközön működjön, de sok készüléken nem fog sikerülni elérniük a megfelelő FPS számot. Éppen ezért 1,5 GB RAM-os, legalább Qualcomm Snapdragon 410-es processzor és Adreno 306-os GPU kell majd a futtatáshoz. Az iOS játékosoknál legalább egy iPhone 6-os fog kelleni.

Hamarosan viszont indítani fognak egy zárt alfát, amihez ideiglenesen meg is emelik a szükséges telefon igényeket. A nagyon limitált teszt Braziliában és a Fülöp-szigeteken fog elindulni. Ez a kis start így látszólag minket nem érint, de az mindenképpen jó jel, hogy már alkalmasnak találják a játékukat arra, hogy külsősök is megismerhessék.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap