Hamarosan jön a Tomb Raider PC Demo

Az Xbox 360 tulajdonosok már örülhetnek (igaz nem a magyarok, mert nálunk nincsen store…) mert már letölthető a Tomb Raider: Underworld demója az Xbox Live Marketplace-ről, míg a PC játékosok október 31.-én próbálhatják ki Lara baba legújabb kalandjátékát.

Hamarosan jön a Tomb Raider PC Demo

Az Xbox 360 tulajdonosok már örülhetnek, mert már letölthető a Tomb Raider: Underworld demója az Xbox Live Marketplace-ről, míg a PC játékosok október 31.-én próbálhatják ki Lara baba legújabb kalandjátékát. Az Eidos Interactive Tomb Raider szériájának legújabb epizódja november 18.-án fog majd megjelenni Észak-Amerikában és 21.-én Európában.

A demo Thaiföld nyugati partjaihoz repíti majd el a játékosokat, az Underworld sztori második állomására. Ez remek helyszín, hogy megtapasztalják mire is számíthatnak az Underworld-ben kaland és akció fronton. Itt aztán minden megvan: ügyességi próbák rendkívül látványos romok közt (ugrálás, egyensúlyozás, stb.), különböző vadállatok lekűzdése (szegények... ), illetve a próba, hogy utat találjuk Thaiföld vadonjának mélyébe.

Ahogy azt már írtuk a játék PC-re, Xbox 360-ra, PS3-ra, Wii-re, PS2-re és Nintedo DS-re fog majd megjelenni. A Demo angol, francia, német, olasz és spanyol nyelven lesz majd elérhető.

További információk a hivatalos honlapontalálhatók.

Update: a demo már letöltehető a tombraiderchronicles.com-on.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward