Hamarosan jön a 2 talentfás patch a WoW-hoz

A Blizzard már korábban is kecsegtetett azzal a lehetőséggel, hogy a játékosoknak két talentfát enged felépíteni, most viszont előreláthatólag a következő tartalom tapasszal talán el is hozza nekik.

Hamarosan jön a 2 talentfás patch a WoW-hoz

A Blizzard már korábban is kecsegtetett azzal a lehetőséggel, hogy a játékosoknak két talentfát enged felépíteni, most viszont előreláthatólag a következő tartalom tapasszal talán el is hozza nekik.

A hivatalos oldal fórumán azt olvashattuk, hogy: "Reméljük, hogy a legközelebbi tartalom patch-ben már bevezethetjük az új feature-t, viszont ez egy elég nagy falat, így időbe telik míg megcsináljuk."

Mint azt már a régebbi WoW-os cikkeinkben is írtuk, a talentfa karakterünk egyik legfontosabb jellemzője. Ezzel hangolhatjuk finomra, és állíthatjuk be játékstílusunknak megfelelően kis elfjeinket és orkjainkat. A talentfát legegyszerűbb a WoW legrugalmasabb karakterosztályán, a druidán keresztül magyarázni. Alapvetően minden kasztnak 3 féle fán van lehetősége pontokat leosztani, a druidának ez a „balance”, a „feral combat”, és a „restoration”. A pontok leosztásával döntést hozunk, hogy milyen szerepet vállalunk magunkra egy party-ban vagy raid-ben. A balance-ot választva varázstámadásokkal, távolsági sebzőként segíthetjük csapatunk előrehaladását, feral harcosként pedig tankolhatunk medve formában (felfogjuk az ütéseket), vagy macskaként szórhatjuk az áldást ellenfeleinkre közeli (melee) dps-ként (dps: damage/sec). Míg ha a restoration ágat részesítjük előnyben, felvehetjük a gyógyító felelősségteljes szerepét.

Jelenleg mindenki csak 1 talentfával rendelkezhet, és az, hogy ezt a fát megváltoztassa vagy lecserélje biz időbe és sok-sok játékbeli aranyba kerül (el kell mennünk egy kasztunknak megfelelő trainerhez és resetelni kell a talenteket, ami minél többször döntünk így, annál többe kerül).

Az új feature segítségével tehát 2 talentfát is építhetünk, melyek közt kedvünk szerint válthatunk, nem kell trainerhez mennünk és fizetnünk. Persze így sem lenne zökkenőmentes a váltás hisz át kéne rendeznünk akció ikonjainkat és glyphjeinket is. Nos, emiatt sem kell aggódni, mert a fákhoz hozzárendelhetjük mindezeket!

Ez egy igen jelentős változtatás lesz majd a játékban, hisz tovább növeli a karakterek flexibilitását és könnyebbé teszi egy-egy 5 fős party, vagy 10-25 fős raid összeállítását.

Az eljövendő patch fő tartalma emellett az Uluduar raid dungeon lesz majd, melynek lesz 10 és 25 fős változata is. A fórumos poszt szerint ez az instance már nehezebbnek ígérkezik, mint az eddigi Wrath of the Lich King-es tartalom, mely a rendszeresebb játékosok számára nem nyújtott túl sok kihívást.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward