Hamarosan indul a Battleborn nyílt bétája

A nyílt bétában belekóstolhatunk a sztoriba és a kompetitív multiplayerbe is, valamint kipróbálható lesz az összes hős.

Hamarosan indul a Battleborn nyílt bétája

A Battleborn is egy olyan játék, ami egy hirtelen rendkívül zsúfolttá vált műfajban (akció-MOBA hibrid) indult, és ami a bejelentése pillanatában nem tűnt kiemelkedően ígéretesnek. Szerencsére a Gearbox is tudta ezt, így több alkalommal is elhalasztotta a játék megjelenését, hamarosan pedig nyílt bétatesztet is tart a stúdió, hogy a közönség alaposan megnyúzza az anyagot a megjelenése előtt.

A nyílt bétateszt először PS4-en kezdődik április 8-án, majd április 13-án becsatlakozhatnak a PC-s és Xbox One-os játékosok is.

Tartalom szempontjából mire számíthatunk? Nos, a Battleborn egyik legérdekesebb részének az tűnik, hogy a hasonló játékokkal ellentétben rendelkezik valamiféle történettel, melynek a célja a galaxis utolsó csillagának megmentése. A végleges játékban egy bevezető részt követően nyolc további epizód vár ránk, ebből a bétában kettőt játszhatunk végig, ráadásul nem csak egyedül, hanem legfeljebb egyszerre öten.

Ezen kívül kipróbálható lesz a végleges játék három kompetitív játékmódjából kettő, valamint mind a 25 darab hős, azok összes képessége, a teljes fejlődési rendszer és a lootrendszer.

A végleges Battleborn május 3-án jelenik meg PC-n, PS4-en és Xbox One-on, addig pedig tekintsük meg az új történeti előzetest.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward