Hamarabb jön a Dying Light

Jövő év elején érkezik a játék, melynek fejlesztői naplójából megtudhatjuk, hogyan kell zombik elől menekülve parkour-özni.

Hamarabb jön a Dying Light

A vártnál korábban, 2015. január 30-án fog Európában megjelenni a Techland belső nézetes túlélő akció horrorja. A lengyel csapat játékában egy rejtélyes fertőzés következtében lepusztult Harran nevű városban kell nappal felszerelést és alapanyagokat gyűjtenünk, ilyenkor jóval erősebbek vagyunk ellenfeleinknél, a zombiknál. Nappal hősnek érezhetjük magunkat, éjszaka azonban megfordul a helyzet, a zombik ilyenkor jóval táposabbak és ekkor már egyenesen az életben maradásért kell küzdenünk. Ezt a szokásos zombi-túlélős témát feldobja, hogy hősünkkel a városban szabadon parkour-özhetünk, à la Assassin's Creed. A fejlesztők Natural Movementnek hívják saját készítésű rendszerüket, az alábbi videóban, amely fejlesztői napló sorozatuk első része, részletesen kifejtik, hogyan működik a dolog.

A Dying Lightot a játék hivatalos oldalán lehet előrendelni; az előrendelők kapnak egy ajándék DLC-t, melynek Be the Zombie a címe, és egy aszimmentrikus multiplayer módot tartalmaz, amelyben a Night Hunter nevű alfa zombit is alakíthatjuk, aki speciális képességei segítségével a túlélő emberekre vadászik.

A játék PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra, PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra fog megjelenni. A PC-s verzió 49,99 dollárba fog kerülni, a konzolos verziók ára pedig 59,99 dollár körül mozog majd.

Kapcsolódó hírünk:

12 perces Dying Light gameplay

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward