Halo statisztikák

A Bungee közzétette a Halo statisztikák összefoglalóját, melyeket 2004 óta tartottak nyilván.

Halo statisztikák

A Bungee befejezte a Halo statisztikáinak támogatását, és búcsúzóul közzétett egy szép nagy grafikus összefoglalót az adatokról, melyekből kiderül, hogy mennyire volt eddig népszerű a közkedvelt FPS-sorozat. "Itt a Bungee-nál nagy érdeklődéssel követtük karriereteket: rengeteg emlékezetes hősies pillanattal ajándékoztatok meg minket" – írta DeeJ közösségi manager. "Bámulatos, milyen hatással voltatok a játékra és a stúdióra. Köszönjük, hogy megosztottátok velünk történeteiteket."

Nézzük a statisztikákat: 2004 szeptembere óta a rajongók 20,880,250,123 (20 milliárd) Halo játékot játszottak online, ebből 5,4 milliárd volt Halo 2-es játék, 11,5 milliárd Halo 3 és Halo: ODST, és 3,9 milliárd Halo Reach. Ez összesen több mint 2 milliárd órányi játékidő, ami átszámolva összesen 235000 évet tesz ki.

A Bungee a Halo Reach 2010-es megjelenésével vett búcsút a Halo sorozattól. Új játékát már az Activision fogja kiadni, de erről még nincsenek pontosabb részleteink. A Halo univerzumért most a Microsoft vállalata, a 343 Industries felelős, ők készítik a folytatásokat. Első darabjuk, a Halo 4 idén fog megjelenni.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward