Halo: Reach feltupírozott Firefight móddal

Nagy valószínűséggel senkit nem lep meg a tény, hogy lesz Firefight mód a Halo: Reach-ben. Kezdjük azzal, hogy az E3-as kipróbálható verzióból tudomást szerezhettük egy új kasztról, a Medic-ről.

Halo: Reach feltupírozott Firefight móddal

Nagy valószínűséggel senkit nem lep meg a tény, hogy lesz Firefight mód a Halo: Reach-ben. Kezdjük azzal, hogy az E3-as kipróbálható verzióból tudomást szerezhettük egy új kasztról, a Medic-ről. Ő a Halo 3-as Bubble Shield után szabadon a Dropshield képességgel lesz megáldva. Felhúz egy nagy buborék alakú pajzsot, mely amíg benne állunk regenerál, de ha túl sok sebzés éri felrobban.

Node nem ez a lényeg. Az új Firefight mód rengeteg testreszabhatósági opcióval lesz megáldva! A játékosok saját Firefight pályákat csinálhatnak, variálhatják az ellenfelek típusait, a használható fegyvereket és sok egyéb módosítót, így például a Covenantok életerejét és agresszióját. Magyarul ha akarjátok, telerakhatjátok a pályát pacifista csigaképűekkel, igaz annak sok értelme nem lenne. Ezek a pályák természetesen online megoszthatóak.

Az E3-as verzióban 2 térkép volt játszható, azt hogy a véglegesben mennyi lesz, még nem tudni. A Bungie mindössze ennyit fűzött hozzá a látottakhoz: "A Generator Defense a Reach bétában csak egy teszt volt a Firefight-hoz."

Az IGN gameplay videójához katt ide.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward