Halo: Reach extrák a magyar XBL nyitáshoz (UPDATED)

Jó néhány év várakozás után novemberben nálunk is elindul az Xbox Live. A Halo sorozat befejező epizódjához így már mi magyarok is kapunk XBL extrákat!

Halo: Reach extrák a magyar XBL nyitáshoz (UPDATED)

UPDATE

Tóth Gábor, a Microsoft Magyarország PR menedzsere volt kedves és reflektált felmerült kérdéseitekre! A játék előrendelhető az 576kbyte, Űberkonzol, MM, Saturn üzleteiben és számos kisebb boltban is. A LIVE-val kapcsolatos részletekkel egy későbbi hírünkben foglalkozunk majd, de annyi biztos, hogy nem vész el a jelenlegi profilotok!

Jó néhány év várakozás után novemberben nálunk is elindul az Xbox Live. A Halo sorozat befejező epizódjához így már mi magyarok is kapunk XBL extrákat! A Microsoft ezen kívül egy előrendelési akcióval is domborít, bármely verziót is rendelitek (Standard, Legendary, Limited Edtition), kaptok hozzá ingyen egy Halo Wars-t. Itt még nincs vége, a játék mellé jár még egy plusz XBL kód, amellyel ha a szolgáltatás elindul, letölthettek egy "Spartan Recon" sisakot.

Minden vásárló kap majd 48 órás Xbox Live Gold tagságot is, hogy megbizonyosodjon arról, ez az amire várt, mióta csak megvette az Xbox 360-ját. A Limited Edition vásárlói egy multihoz való páncélt kapnak, a Legendary változatba befektetők pedig ennek a páncélnak egy különleges változatát. A különleges kiadásokból nincs túl sok, akit érdekel, ne halogassa a döntést, mert elfogynak...

Magyarországon (és még 8 további eddig nélkülöző országban) a november kétszeresen is nevezetes hónap lesz Xbox történeti szempontból, hisz a régóta várt XBL indulás mellett akkor jön ki a Kinect (Natal) is! Ezzel kis hazánkban megelőzték a Sonyt, akik még mindig nem tervezik a magyar PSN elindítását.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward