Halo 5 2015-ben?

Master Chief szinkronhangja egy interjúban elmondta, hogy a következő rész csak jövőre jöhet.

Halo 5 2015-ben?

Eddig is sejthettük, hogy idén már nem lesz Halo 5, ezt erősítette meg Steve Downes, Master Chief szinkronhangja is egy interjúban. Viszont novemberben lesz a Halo 2 10 éves születésnapja, ennek alkalmából a Halo 2 Anniversary Edititon fog gondoskodni arról, hogy idén se maradjunk Halo nélkül.

Downes kijelentései megerősítik azokat az Xbox One-ról kiszivárgott híreket, melyeket február elején tett fel a NeoGAF fórumra egy felhasználó, aki azt is elmondta, hogy a Halo 2 évfordulós kiadásából kétféle fog megjelenni. A Collectors Edition tartalmaz majd béta hozzáférést a Halo 5-höz, a legnagyobban, a War Collectionben pedig a gyűjtői kiadás tartalmán felül még a Halo 3 és 4 Xbox One-os átirata is megtalálható majd.

Phil Spencer, a Microsoft Studios főnöke a múlt héten Twitteren elejtett pár mondatot a Halo 2 évfordulós kiadásáról is. "Sosem fáradunk bele az azzal kapcsolatos kérdésekbe, hogy mi lesz a következő. Csak nem tudunk mindig válaszolni"... "A Halo 2 jó játék."

A Microsoft hivatalosan bejelentette, hogy mindenképp lesz egy Halo játék az idén Xbox One-ra, de amíg nem jelentik be hivatalosan, addig nem lehetünk benne 100%-ig biztosak, hogy az évfordulós kiadásra, vagy az új részre gondoltak-e (bár a fentiek fényében sajnos az előbbi valószínűbb).

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward