Halálcsillaggal bővül a Star Wars: Battlefront

Meg a Felhővárossal, meg több másik pályával. Végre kiderült, milyen DLC-ket várhatunk a következő hónapokban.

Halálcsillaggal bővül a Star Wars: Battlefront

Legalábbis többek között a Halálcsillaggal is. A DICE ugyanis végre megszülte, hogy milyen pályacsomagokat kapunk majd a szezonbérlet részeként a következő hónapokban (és persze mindegyik megvásárolható lesz külön DLC formájában is). Tény, hogy a rajongóknak lesz miért visszatérniük a játékhoz. Nézzük!

Először idén márciusban érkezik az Outer Rim csomag, melynek keretein belül megkapjuk a Sullust bolygó gyártelepeit, valamint Jabba palotáját a Tatooine-on.

Aztán valamikor a nyárok jön a Bespin, ahol (meglepő módon) a bespini Felhővárosban lövöldözhetjük majd egymást. Az egyelőre nem tiszta, hogy ez egy darab pályát jelent, vagy többet (valószínűleg utóbbi lesz, különböző játékmódokra szabva), mindenesetre a leírás szerint "akciódús" lesz.

Egészen őszig kell várnunk a Halálcsillag megérkeztére. Itt már azért erősen kérdéses, hogy a 40 fős játémódokba ezt miként tudják majd behozni, én arra tippelnék, hogy inkább csak a kisebb játékmódokban lesz elérhető többféle kialakítású pálya, de erről sem mondtak még konkrétumokat.

Végül aztán a negyedik DLC csomag 2017 elején jön, de ennek még a nevét sem találták ki, a tartalomról pedig egyáltalán nem nyilatkozik a DICE.

Ma érkezett az új patch, mindenféle nerfeléssel

A ma érkezett javítással a fejlesztők alaposan gyengítették a Boba Fettet, aki nem véletlenül volt a legnépszerűbb hős a játékban - a legtöbb képessége túlságosan erős volt. Han Solo is kapott egy kis nerfet, mint ahogy a Millenium Falcon és a Slave 1 is, de gyengült a DL-44-es pisztoly is.

De, hogy ne csak a nerfekről írjunk, a következő dolgok is bekerültek a játékba a patch által:

- Privát meccsek.

- Napi kihívások és közösségi események.

- A Tatooine Survival pálya már támogatja a Blast, Droid Run, Drop Zone, Hero Hunt, és a Heroes vs Villains módokat, és átnevezték Raider Campre.

- Luke és Han számára elérhetőek új Hoth-témájú ruhák, amennyiben a Hoth bolygón játszunk.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward