Gyors ütemben fog bővülni a Heroes of the Storm

A zárt bétában tapasztalt fejlesztési és bővülési tempó megmarad a végleges játékra is.

Gyors ütemben fog bővülni a Heroes of the Storm

A Heroes of the Storm zárt bétatesztje január 13-án kezdődött el, de a játékosok már az alfában is azt tapasztalhatták, hogy a tartalom folyamatosan és viszonylag gyors ütemben bővül. Dustin Browder, a játék vezető designere elmondta, mindez nem véletlen, és nem is egyfajta megjelenés előtti "rohamnak" tudható be, hanem ténylegesen ilyen tempóban fog bővülni később is a játék.

"Részemről már most megjelenhetne a játék, elégedett vagyok a bekerült hősök és pályák számával" - mondta Browder. A Heroes of the Stormban jelenleg 33 hős érhető el, és további 6 áll belsős tesztelés alatt, amik hamarosan megérkeznek a bétába. A Blizzard semmilyen számot nem határozott meg sem a pályák, sem pedig a hősökkel kapcsolatban a megjelenésre - a Heroes of the Storm akkor fog megjelenni, amikor a keretrendszer, a fizetési rendszer, a szerverek és a programkód is teljesen kiforrott lesz.

Browder szerint a megjelenés után pontosan ugyanilyen ütemű frissítésre számíthatunk, mind a pályák, mind a játékmódok, mind pedig a hősök tekintetében. Mindezt ráadásul a közönséggel együttműködve, a designer szerint ugyanis a Heroes of the Storm fejlesztése során az egyik legfontosabb dolog, hogy folyamatosan kommunikáljanak a rajongókkal. Browder szerint ilyen szoros "együttműködés" a két fél között még sosem volt a Blizzard-játékok történetében.

A Heroes of the Storm alfa verziójáról már írtunk korábban egy tesztet, amiben arra a következtetésre jutottunk, hogy a játék remek belépési pont lehet a MOBA-k világába azoknak, akiket korábban elrettentett a műfaj összetettsége.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward