Gyarapszik a Zeno Clash

A nemrég megjelent kicsit őrült, kicsit művészi first-person bunyós játék, a Zeno Clash fejlesztői (ACE Team) bejelentették, hogy nemsokára kiadják a játék demóját némi letölthető tartalom és egy SDK (Software Development Kit) kíséretében.

Gyarapszik a Zeno Clash

A nemrég megjelent kicsit őrült, kicsit művészi first-person shooter/bunyós játék, a Zeno Clash fejlesztői (ACE Team) bejelentették, hogy nemsokára kiadják a játék demóját némi letölthető tartalom, egy SDK (Software Development Kit) kíséretében.

A demo és az első bug-fix tapasz megjelenési dátuma "hamarosan", árulta el Andres Bordeu a LagZero-nak. Az SDK segítségével a játék kreatív rajongói kiélhetik magukat a pályák és egyéb elemek megváltoztatásával, ez viszont még a kicsivel távolabbi jövő zenéje...

Néhány új Tower challenge szóba jöhet az elkövetkező DLC-ben, de több dolog is feljött már a megbeszélések során. Igaz még nincs semmi konkrét információ a kiegészítőről (hogy pontosan mi lesz benne és mikor jön ki), de annyi biztos, hogy az ACE Team ingyenesre tervezi azt.

A Zeno Clash remek kis játéknak tűnik madáremberekkel és egyéb fura lényekkel, hamarosan megjelenik róla az iPonos teszt is.

Corwids trailer:

                          

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward