GW2: Dragon Bash fesztivál a jövő héttől

Játékok, exkluzív jutalmak és robbanó meglepetések várnak ránk a jövő héttől GW2-ben.

GW2: Dragon Bash fesztivál a jövő héttől

Június 11-én veszi kezdetét és egy hónapon át tart a Dragon Bash fesztivál a Guild Wars 2-ben, amellyel Lion's Arch lakói ünneplik azt, hogy a sárkányok fenyegetése ellenére túléltek egy újabb évet. A tanács költségeket nem kímélve kidekoráltatja a várost, amely felett egy óriási holografikus sárkány röpköd majd, természetesen ártalmatlanul.

Lesznek mini-játékok is, mint pl. az ősi Tyrian csapatsport, a pörgős Dragon Ball, vagy a Moa verseny, amelynek Farshore Ward a színhelye, és amelyen fogadásokat köthetünk. Felfújható sárkányok lesznek városszerte elrejtve, melyeket ha megtalálunk, táncot lejthetünk előttük különböző buffokért. Érdemes megkeresni a mini projektorokat is, melyek mini lényeket rejtenek, akiktől Dragon Cofferekhez juthatunk (meglepetéseket rejtenek). A mindenütt felfüggesztett sárkány Piñaták szétverésével finom cukorkákat gyűjthetünk. A megszerezhető jutalmak között holografikus sárkányszárnyakat és exkluzív fegyverskineket is találunk.

Június 14 (péntek) és 17 (hétfő) között kétóránként látványos tűzijáték vár ránk, melyet ha végignézünk, egyedi fesztiválos sisakot kapunk, amely The Horns of the Dragon névre hallgat. Június 18-án, kedden Lion's Arc főterén lesz egy újabb látványosság, a Magnus the Bloody Handed nevű úriemberhez csatlakozhatunk az ünneplésben. A fesztivál július 9-én ér véget.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward