Guild Wars 2 összefoglaló

Az MMO guru NCsoft fürdőzik az Aion sikerében (keleten már tavaly óta megy, és hihetetlen népszerűségnek örvend) de közben serényen dolgozik együtt az ArenaNet fejlesztőcsapatával a Guild Wars 2 polírozásán.

Guild Wars 2 összefoglaló

Az MMO guru NCsoft fürdőzik az Aion sikerében (keleten már tavaly óta megy, és hihetetlen népszerűségnek örvend), de közben serényen dolgozik együtt az ArenaNet fejlesztőcsapatával a Guild Wars 2 polírozásán.

Elkezdődött a játék körül a nyüzsgés, a hivatalos honlapra felkerült HD-ben az GamesCom-on megjelent első trailer, beindult a hivatalos Guild Wars 2 Twitter és kaptunk egy csinos kettest formáló sárkány logót is...

A készítők elmondása szerint óriási lépést tesznek az első részhez képest. A legnagyobb változás az állandó világ lesz, de azért a fő sztori végigviteléhez így is át kell majd mennünk néhány instance-on. Sokszor kerülünk majd döntési helyzetbe, amelyektől függően elérhetővé válnak majd újabb küldetések, vagy éppen ellenkezőleg. Megmaradnak a szólózást segítő zsoldosok (henchman) is, de kifizetődőbb lesz a valódi játékosokkal való közös játék. A PvP rész is kap egy löketet, az első részben megismert ’guild vs guild’ összecsapások mellé bejön a monumentális ’world vs world’ nagyszabású PvP, amely egy külön térképen játszódik, a 'the Mists'-en. Ehhez bárki csatlakozhat majd különböző szerepköröket magára véve. Nem fognak elkülönülni a szerepjátékos és PVP karakterek sem, bármit használhatunk majd a PVP területeken.

                          

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward