GTA IV video editor

A Rockstar kiadott egy videót, amiben egy rövid, tömör gyorstalpalót tart a Grand Theft Auto IV PC verziójában lévő videó szerkesztőhöz. A játék december 3-ra várható egyébként.

GTA IV video editor

A Rockstar kiadott egy videót, amiben egy rövid, tömör gyorstalpalót tart a Grand Theft Auto IV PC verziójában bemutatkozó videó szerkesztőhöz. A játék december 3-ra várható egyébként (bár a videó végén 2-át írnak).

A tanulságos kis bemutatóban röviden összefoglalják az alapkoncepciót, hogy hogy kell videó részleteket hozzáadni (vágni), a kamera pozíciót beállítani, a lejátszás sebességét módosítani, hangot, zenét hozzáadni, stílust váltani (effektet rakni a képre) és így tovább.

Lassan tehát mindenki elmerülhet saját GTA "mozija" szerkesztésében. Hamarosan pedig a Rockstar tart egy online eseményt is, ahol különböző weblapok jelöltjei versenyezhetnek, hogy ki készíti el a legjobb képsorozatot. A győztes pénzjutalmat kap, amit nem magának, hanem az általa kiválasztott alapítványnak ad majd a Rockstar. A jó ügy érdekében bűnözhetünk egy kicsit tehát (kiskorúaknak remek alibi ha a szülők rákérdeznének mit csinál, hisz a gyerek csak jótékonykodni próbál :) ).

No de elég a sok szóból, lássunk a demonstrációs videót, hogy mit hova húzzunk és hova kattintsunk...

                                      

A videó megtekinthető jobb minőségben például itt.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward