GTA IV: Episodes PC-re és PS3-ra

A Rockstar március 30-án készül kiadni a Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City-t PC-re és PS3-ra. A két epizód standalone változatban (nem kell hozzá az eredeti játék) lesz kapható a boltokban mindhárom platformra (Xbox 360-ra is), de letölthető lesz a PlayStation Network-ről vagy a Games of Windows Live-ról is.

GTA IV: Episodes PC-re és PS3-ra

A Rockstar március 30-án készül kiadni a Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City-t PC-re és PS3-ra. A két epizód standalone változatban (nem kell hozzá az eredeti játék) lesz kapható a boltokban mindhárom platformra (Xbox 360-ra is), de letölthető lesz a PlayStation Network-ről vagy a Games for Windows Live-ról is.

A PC játékosok extrái a 32 játékossal játszható multiplayer és a továbbfejlesztett videó szerkesztő. A Kotaku jelentései szerint a lemez ára 39.99 dollár lesz, az európai árazásról egyelőre még nem esett szó.

                       

"Már régóta készülődött ez a dolog, most végre büszkén jelenthetjük, hogy elhozzuk az Episodes From Liberty City-t PC-re és PlayStaton 3-ra is." - nyilatkozta Sam Houser. "Nagyon értékeljük a PS3-as és PC-s rajongóink türelmét és már alig várjuk, hogy márciusban átadhassuk nektek a játékot!"

Az epizódok eredetileg Xbox 360 exkluzívnak lettek bejelentve, de a múlt év vége óta számítottunk rá, hogy hamarosan eljönnek a többi platformra is, mivel a PC-s listában megjelentek a The Lost and Damnedhoz kapcsolódó achievementek is.

                       

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward