GTA 5 - Máris hét Guiness rekordot tart

A GTA 5 mindjárt hét bejegyzéssel került be a Guinness World Records könyvébe.

GTA 5 - Máris hét Guiness rekordot tart

A nem is olyan régen megjelent Grand Theft Auto 5 már nem kevesebb, mint hét Guiness világrekordot tudhat magának. A Guinness World Records főszerkesztője, Craig Glenday a következőket mondta ezzel kapcsolatban: "A GTA nagyon is megérdemli, hogy a modern brit kultúra ikonjaként tartsuk számon, és örömünkre szolgál, hogy a játék szerepelhet rekordjaink között."

"A GTA 5 bebizonyította, hogy a videójátékok többé nem számítanak réteg hobbinak, és nagyon izgalmas, hogy játék kihívta Hollywoodot és nyert. Dundee-beli lakosként duplán is büszke vagyok, hogy egy saját városomban készült szériát köszönthetek a GWR könyvében.

A GTA 5 a következő világrekordokat tudhatja magáénak:

[list type="ordered"]

[/list]

Ha nem is világrekord, de nem kevésbé lenyűgöző, hogy a GTA 5 lett minden idők legkelendőbb PSN játéka, már három hét alatt több kelt el belőle, mint a 2008-as GTA 4-ből a mai napig összesen.

Érdekes lenne tudni, hogy mekkorák lennének ezek a számok, ha a játék PC-re is megjelent volna. Az Intel főnöke, Chris R. Silva úgy gondolja, hogy a GTA 5 nem sokáig marad exkluzívan konzolos darab, szerinte nagy kárt okoz a játékiparnak, ha egy multiplatformos darab nem jön ki PC-re. Silva elmondta, hogy valaki nagyon sokat fizetett azért, hogy amikor GTA 5 kijön, a PC ne szerepeljen a játszható platformok között.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward