Grease (Pomádé) játék Wii-re és DS-re

Grease? Mármint a 70-es évek végének nagy musical filmsikere Travoltával? Igen, az. Az elkövető pedig az 505 Games. Wii-n a balance board és a mikrofon segítségével kell majd 4 fős csapatokban a Rydell gimi csúcsára kornyikálnunk és táncolunk magunkat.

Grease (Pomádé) játék Wii-re és DS-re

Grease? Mármint a 70-es évek végének nagy musical filmsikere Travoltával? Igen, az. Az elkövető pedig az 505 Games. Wii-n a balance board és a mikrofon segítségével kell majd 4 fős csapatokban a Rydell gimi csúcsára kornyikálnunk és táncolunk magunkat. Lesz tehát rengeteg énekes és táncos minijáték, sok ismerős arc, beleértve Rizzot, Kenickiet, Dannyt és Sandyt (ők a négy játszható karakter). 16 "emlékezetes dal kompozíció lesz", minden bizonnyal a film zenéi.

A DS verzióban Danny és Sandy tánclépéseit kell majd követnünk valahogy. Ha akarjuk feltölthetjük a játékba saját arcunkat és rámontírozhatjuk táncos lábú karakterünkre.

A hivatalos kedvcsináló szinte ellenállhatatlan (de csak szinte): "A Grease: The Game nem csak a játék bulikhoz, hanem egy játék, ami okot szolgáltat a bulihoz!" Éjjen! A játék szeptemberben érkezik a két említett platformra.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward