Grand Theft Auto V update érkezik június elején

Folytathatjuk üzleti és bűnözői kalandjainkat.

Grand Theft Auto V update érkezik június elején

A Rockstar Games további részleteket árult el a GTA V online részének következő frissítéseiről. A leghamarabb érkező, amely az egyik legnagyobb eddigi frissítés lesz, a Further Adventures in Finance and Felony címen fut és ahogy a címéből sejthető, az Executives and Other Criminalsra épül majd, ami 2015-ben jelent meg.

Az új kalandban továbbra is az a feladatunk, hogy kiterjesszük bűnözői hálózatunkat és mi legyünk a legnagyobb gengsztervezér Los Santosban és környékén. Menő irodánk és olyan raktáraink lehetnek, ahol széleskörű „árukészletet” tárolhatunk, árulhatunk. Új járműveket kapunk, köztük egy csinos Pegassi Reapert.

A Further Adventures in Finance and Felony június 7-én érkezik PS4-re, PC-re és Xbox One-ra, de nem ez az egyetlen frissítés, ami úton van. Lesz például egy versenyzős-kaszkadőrös autós móka is, mindehhez ismét új járművek és felszerelés jár majd. Új arénák várhatóak az In and Out módhoz, ezenkívül később több csapatalapú játékmódra is lehetőségünk nyílik majd, de ezekről még nem árultak el semmit.

Az egyjátékos GTA V DLC-t még mindig készítik, de az online változat népszerűsége alapján – a mikrotranzakciókból eddig több, mint 500 millió dollárt kaszáltak - nyilvánvaló, miért inkább erre fókuszálnak a Rockstarnál.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward