Gran Turismo 7: 1-2 év és jön PS4-re?

A Famitsunak adott interjújában Kazunori Yamauchi, a Gran Turismo 6 producere elmondta, hogy a játék 80%-ig kész és már csak 1 vagy 2 év kell, míg a GT7 kijön PlayStation 4-re.

Gran Turismo 7: 1-2 év és jön PS4-re?

A Famitsunak (@Polygon) adott interjújában Kazunori Yamauchi, a Gran Turismo 6 producere elmondta, hogy a játék 80%-ig kész és már csak 1 vagy 2 év kell, míg a GT7 kijön PlayStation 4-re.

"A PlayStation 4-es játékot több mint valószínű, hogy GT7-nek fogjuk majd hívni és azt hiszem, hogy nagyjából 1 vagy 2 év, míg elkészül. Ebben már létfontosságúak lesznek a közösségi funkciók is."

Yamauchi beszélt egy kicsit arról is, hogy milyen erős a PS4, de hogy az erőkülönbség őt annyira nem izgatja, mert a PS3-at még mindig tökéletesen életképes gépnek tartja.

"A PlayStation 4 hatalmas memóriája egyedülálló, de ami a CPU teljesítményt illeti, a PS3 Cell chipjét bár nehéz kezelni, még mindig nagyon jónak számít. Mindkettőnek más előnyei vannak. Egyébként az online közösségi aspektusok a GT sorozat egyik legjobb oldalát képezik, de ennek semmi köze a platformhoz."

Gran Turismohoz mérten az 1-2 év fejlesztési idő szinte semmi, ezért több mint valószínű, hogy a GT7 nagyon erősen fog támaszkodni elődjére, vagyis Gran Turismo 6-ra. A Polyphony Digitalnak jellemzően egyre tovább tart egy-egy iteráció elkészítése a sorozatban. A GT6-on már az utolsó simításokat végzik, hamarosan megjelenik PS3-ra.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward