Gran Turismo 5: 2 hét múlva itt

November 24. Biztos? Biztos. 2010. november 12-én Londonban a Sony Computer Entertainment bejelentette, hogy a Gran Turismo 5 november 24-től lesz kapható Európa szerte.

Gran Turismo 5: 2 hét múlva itt

November 24. Biztos? Biztos. 2010. november 12-én Londonban a Sony Computer Entertainment bejelentette, hogy a Gran Turismo 5november 24-től lesz kapható Európa szerte.

„A Gran Turismo 5 a kihívásaival és a bonyolultságával együtt egy olyan ambiciózus projekt, ami az Apolló űrprogramhoz hasonlít!” – kommentálta Kazunori Yamauchi, a Polyphony Digital Inc. elnöke. „Amikor 1997-ben megalkottuk az eredeti Gran Turismo-t, egy addig példa nélkül álló autóversenyt akartunk létrehozni. A PlayStation 3 technológiai ugrásának köszönhetően a GT5-tel kapcsolatos terveink keretében ismét egy olyan forradalmi változást akartunk megvalósítani, ami eléri a mi magas elvárásainkat, és meghaladja a rajongók várakozásait. A hűséges Gran Turismo rajongók kielégítése a lelke minden erőfeszítésünknek, ami miatt meg kellett hozzuk azt a nagyon nehéz döntést, hogy elhalasztottuk a termék megjelenését, és ami miatt nem lehettünk könnyelműek. Mindenkitől elnézést kérek, amiért ilyen hosszúra nyúlt a várakozás, és remélem, amikor kipróbálják a Gran Turismo 5-ben rejlő óriási vezetési élményt, nem lesznek csalódottak!”

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward