Glitch – vissza bétába

Nagyobb változtatásokat szeretnének eszközölni a Glitchen, a játék ezért visszakerült bétába.

Glitch – vissza bétába

A Glitch című excentrikus böngészős mmo, melynek készítésében a Katamari Damacy alkotója, Keita Takahashi is közreműködött, két hónappal indulása után visszakerült bétába. Az alkotók a  hivatalos oldalukon kiadott közleményben azzal indokolták döntésüket, hogy szeretnének pár olyan nagyobb változtatást eszközölni a játékon, amely biztosítaná annak hosszú távú sikerét.

Az első változtatás arról szólna, hogy a játékosok számára gyorsabban mutatkozzon meg a játék lényege, és így hamarabb juthassanak el az élvezetes részekhez.

A második nagy feladat, hogy azok számára, akik túljutottak a kezdeti nehézségeken, és beleszeretek a játékba, olyan kreatív eszközöket biztosítsanak, melyek segítségével érdekesebb módokon változtathatják meg a világot, pl. saját helyszíneket alkothatnak, új épületeket emelhetnek, megszervezhetik a beérkező erőforrásokat, és rugalmas szövetségeket hozhatnak létre, melyek segítségével közösen még nagyobb dolgok megalkotására lehetnek képesek.

Az alkotók azt remélték, hogy a menet közben szervesen beintegrálják az újításokat a játékba, de mivel nagy mértékű játékmechanikai változtatásokról van szó, ezért jobbnak látták, ha visszamennek bétába. A Glitch továbbra is játszható lesz, és folyamatosan bővül, de a nem kritikus bugok javítása némileg lelassulhat. A fejlesztők egyelőre nem tudták megmondani, mennyi időbe telik a változtatások implementálása. Bárki, aki eddig pénzt költött a játékra, és úgy érzi ezzel megkárosították, visszakérheti a hivatalos honlapon.

Kapcsolódó cikkünk:

Browser játék a Katamari fejlesztőjétől

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward