Glacialtech UFO V51: immáron hivatalosan is

Glacialtech UFO V51: immáron hivatalosan is

A Glacialtech legfrissebb, UFO V51-es típusjelzéssel ellátott extravagáns processzorhűtőjének prototípusát a hónap elején már megcsodálhattuk, ám az akkori, nagyrészt pletykaszintű információk számtalan pontatlanságot tartalmaztak a termék specifikációival kapcsolatban. A gyártó most hivatalosan is bejelentette az új jövevény érkezését, amely hamarosan elérhető lesz kereskedelmi forgalomban.  Az újdonság várható végfelhasználói árával kapcsolatban még mindig nem közölt részleteket a vállalat.

Az UFO V51-es modell összesen négy darab heat pipe segítségével vezeti el a hőt a processzortól a terméken található alumíniumból készült lamellákhoz, amelyekről aztán két darab 92 mm-es átmérőjű ventilátor távolítja el azt. A processzorhűtő réz talpazattal rendelkezik, a hűtő a lehető legjobb dizájn elérésének érdekében műanyag borítást kapott. A Glacialtech új modellje egy univerzális megoldás, amely AMD Socket 754/939/940 és AM2-es, valamint Intel LGA-775/1366-os processzorfoglalatokhoz egyaránt passzol.

Maga a hűtő 133mm x 157mm x 138 mm-es méretekkel bír, súlya összesen 780 gramm. Az Glacialtech UFO V51 kétféle változatban kerül az üzletek polcaira: az UFO V51 Silent modell a ventilátorokat folyamatosan 1600-as percenkénti fordulatszámon működteti, így a zajszint ventilátoronként 19 dB. A második modell már PWM szabályzással dolgozik, ami azt jelenti, hogy a rendszer aktuális terheltségének megfelelően változtatja a ventilátorok fordulatszámát. Ez utóbbi modell 800-as és 2500-as percenkénti fordulatszám között állítgatja a ventilátorok sebességét, így a legmagasabb fokozaton a légkeverők egyenként 32 dB-es zajt produkálnak.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward