Gears 3: Forces of Nature DLC

Az Epic bejelentett egy új letölthető tartalmat a Gears of War 3-hoz, mely várhatóan március 27-től lesz letölthető.

Gears 3: Forces of Nature DLC

Az Epic bejelentett egy új letölthető tartalmat a Gears of War 3-hoz, mely várhatóan március 27-től lesz letölthető. A Forces of Nature 3 új térképet hoz magával, és mint azt a címből is kikövetkeztethettétek, mindegyik terepet valamilyen természeti katasztrófa súlytotta, vagy súlytja éppen. A három új térkép az Aftermath, az Artillery és a Cove, de jár még melléjük a Gears 2-ből áthozott Jacinto és a Gears 1-es Raven Down is.

Az Aftermath egy parkban játszódik közvetlen egy cunami után. A folyamatos földrengések miatt nehéz célozni és a rengeteg víz  miatt a lopakodás is nehézkes rajta.

Az Artillery helyszíne egy katonai bázis, hatalmas viharral megspékelve. A szél fútta portól és törmeléktől alig látni rajta, ami viszont megkönnyíti a lopakodást... te sem látsz, téged sem látnak.

A Cove egy kis kikötő, amit Stranded csapatok foglaltak el és alakítottak át. A köd majd mindent betakar rajta, az Epic úgy írta le, mint egy nagy nyílt terepet, ahol remekül lehet mesterlövészkedni, ha sikerül megtalálnotok az erre alkalmas pontot.

A DLC-be rejtettek néhány meglepetést is (Easter Egg), nevezetesen 4 speciális fegyvert, az Elemental Cleaver-eket. A hó cleaver jeges fuvallatával messziről ledermeszti ellenfeleiteket, az emulziós cleaver pedig felrobban némi AOE tűzsebzést okozva. Az új fegyverekhez új Achievementek is járnak, ha megtaláljátok őket és 25 embert leterítetek velük Horde vagy Beast módban. A DLC összesen 10 új "acsit" hoz, illetve 250 gamerscore-t.

Ha a vásárlás mellett döntötök, akkor kaptok még 4 új karaktermodellt (Commando Dom, Mechanic Baird, Savage Grenadier Elite és Savage Hunter) és 7 új fegyver skint is (melyek közül kettő közösségi visszajelzések alapján lett tervezve), de ezek kinyitásához dolgoznotok is kell egy kicsit és nyüstölni a DLC-t.

Árral egyelőre nem szolgálhatunk, de várhatóan 800 MS pont lesz.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward