GC2015: Grafikát váltott a Tony Hawk a megjelenés előtt

Pár hét van hátra a megjelenésig, de teljes grafikai stílust váltott a Tony Hawk's Pro Skater 5.

GC2015: Grafikát váltott a Tony Hawk a megjelenés előtt

A sajtó mindössze két hónappal ezelőtt, júniusban próbálhatta ki először élesben a Tony Hawk's Pro Skater 5-öt, többnyire az E3-on. A beszámolók szerint a játékmenet ugyan pontosan hozta a klasszikus Tony Hawk-játékok színvonalát, és mindent tudott, ami elvárható, de sajnos a grafika is pont olyan szinten ragadt, mintha tíz évvel ezelőttre ugrottunk volna vissza.

Valószínűleg érezték a készítők is, hogy ezt azért 2015-ben mégsem kellene elsütni ebben a formában, így megváltoztatták a grafika stílusát - mindezt úgy, hogy a Tony Hawk's Pro Skater 5 szeptember 29-én megjelenik, azaz csak bő egy hónap van még hátra a rajtig!

Míg a "régi" grafikai stílus elsősorban a realizmusra törekedett (csak éppen a gyenge megvalósítás miatt azt nem tudta elérni), addig az új egyértelműen egy stilizáltabb irány felé ment elé, leginkább a cell shaded-megvalósításnak köszönhetően.

Így például jól látható, hogy a karakterek és az arcok körvonalai is egészen máshogyan, sokkal rajzfilmesebben festenek. Talán így nem tűnik fel annyira, hogy technológiailag vélhetően évekkel el van maradva a játék a mai színvonaltól.

Balra az eredeti, jobbra az új, rajzfilmesebb grafikai stílus

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward