GC: BioWare

Mass Effect 2 Omega trailer, Dragon Age: Origins sztori trailer. A Star Wars: The Old Republic-ról sajnos most nem kaptunk friss videóanyagot.

GC: BioWare

Mass Effect 2 Omega trailer

                        

A BioWare varázslói, Ray Muzyka és Greg Zeschuk bemutattak egy újabb karaktert Shepard kapitány legénységéből, aki nem más, mint Grunt, a brutális és kiszámíthatatlan krogan harcos. Az univerzum egyik leghalálosabb drell bérgyilkosa után (Thane) igazából már ő is igazi felüldülés. Reméljük azért lesz náluk kicsivel jóindulatúbb figura is a csapatunkban. A Mass Effect 2 jövő év elején érkezik PC-re és Xbox 360-ra. Várjuk!

Dragon Age: Origins sztori trailer

                        

Talán nem a leggyönyörűbb grafikával megáldott játék lesz amit valaha láttunk, de a Dragon Age: Origins meg fogja érni a pénzét, az már biztos. A tökéletesen kidolgozott világ, hihetetlenül mély háttértörténet és páratlan gameplay volt az mindig, ami naggyá tette a BioWare játékait (Baldur's Gate, KotOR, NWN, Jade Empire, ME1 stb.). Őszintén reméljük, hogy a november 6-án megjelenő DAO-val sem lesz ez másként.

Természetesen azért esett szó a Star Wars: The Old Republicról is, de csak a szinkronokról, amikről már korábban is adtunk hírt. Elhozták még ezen kívül a már sokszor látott cinematic trailert, a német házigazdák kedvéért ezúttal németül.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward