GC 2010 videók: Válogatás a fontosabb címekből

Bár már pár területet lefedtünk, azért akad itt még bőven trailer: Elemental: War of Magic, H.A.W.X. 2, LittleBigPlanet 2, NFS – Hot pursuit, Star Wars: The Old Republic, The Sims Medieval

GC 2010 videók: Válogatás a fontosabb címekből

Foglalkoztunk már FPS-ekkel, akciójátékokkal és azenés/táncos felhozatallal, de sok játék van, ami ezekbe nem fért bele, és kár lenne szó nélkül elmenni mellettük. Az alábbi pár videó a GamesCom első napjának fontosabb darabjai, amik nem fértek bele a többi kategóriába.

Elemental: War of Magic (PC)

Mivel a jövő héten érkezik a játék, ezért már a launch trailert köszönthetjük a GamesComon. A játékot a Stardock fejlesztette, akiknek többek között a Sins of a Solar Empire-t is köszönhetjük. Az Elemental: War of magic ugyanúgy egy 4X stratégiai játék lesz.

H.A.W.X. 2 (PC, PlayStation 3, Xbox 360)

Bár sok minden nem derül ki belőle, azért kaptunk egy sztori trailert. Kevés a repülős anyag mostanában, úgyhogy biztos sokan várják a jövő hónap elején megjelenő játékot. Már van demó hozzá, amiről videó is készült, ha valaki meg akarja nézni a próba előtt, annak erre tessék: klikk.

LittleBigPlanet 2 (PlayStation 3)

Kedvenc Play, Create, Share játékunk visszatér nemsokára, még több lehetőséggel. Az új filmben arra helyezik a hangsúlyt, hogy hozzuk létre saját történeteinket.

Need For Speed – Hot Pursuit (PC, PlayStation 3, Xbox 360, Wii)

A nagyobb gépekre a Criterion által fejlesztett játékot valószínűleg már senkinek sem kell bemutatnunk. Az ősszel érkező Hot Pursuit új trailerében a közösségi funkciókon van a hangsúly. Egy barátod megdöntötte a rekordodat? Vágj vissza. A játék állandóan piszkálni fog és a te eredményeiddel is arra buzdít másokat, hogy próbáljanak jobbak lenni. Van egy videó a Limited Editionről is (sajnos sok extra nincs benne), és némi gameplay videó is kering a neten újfent, ha kevésnek találnátok a lenti trailert.

Star Wars – The Old Republic (PC)

Az E3 óta tudjuk, hogy lesz űrharc a BioWare giga-MMO-jában, de egész eddig nem láttunk belőle semmit. Ezen segít az új trailer, ami alapján a csaták látványosak lesznek, de az irányításról nem sok derül ki. Ettől függetlenül az Old Republic nagyon szépen fejlődik, kíváncsian várjuk mire lesz képes a WoW által uralt mezőnyben

The Sims Medieval (PC)

Jött egy kis ízelítő abból is, hogy milyen lesz a Sims a középkorban, némi fantasyval vegyítve. Mint szinte mindenhez, ehhez is van némi gameplay videó: klikk. Rengeteg eladott játékot, és kismillió kiegészítőt látunk a varázsgömbünkben.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward