GC 2010 videók: Tánc és zene

A mozgásérzékelés fénykorában mindenkinek kell legalább egy saját zenés játék, de a Kinect miatt szaporodnak Xbox-ra a táncolós programok is.

GC 2010 videók: Tánc és zene

A partyjátékok esetében ha táncolós cuccról van szó, akkor egyértelműen a Kinect vezet így elsőre a teljes test érzékelés miatt, hiszen ez egy olyan helyzet amikor pont nem kellenek gombok. Nem meglepő így, hogy az MS saját Dance Centralja mellett a másik nagy táncos cím is Boxon végzi.

Dance Central (Xbox 360)

A DC-t már láthattuk ez E3-on is, az MS elég sokat reklámozza, és a GamesCom-ra is készültek egy új trailerrel, amiben olyan extrém dolgokat emlegetnek más oldalakról, minthogy ez volt az E3 legjelentősebb címe. Hát kinek mi. Persze ahogy ez lenni szokott van pár gameplay videó is: Satisfaction, Galang, Body Movin' Expert.

[bold]Dance Evolution (Xbox 360)

[/bold]

Van még valaki, aki ne hallott volna a Dance Dance Revolutionről? Már rengeteg változata megjelent az évek során és nem csak a játéktermekben, de otthon is találkozhattunk vele. A fejlesztők most rávetették magukat a Kinectre, de a bemutatójukból sok sajnos nem derül ki, hogy hogyan képzelték a jövőt. Valószínűleg hasonlóvan mint a Dance Central (az Evolution egyébként csak átmeneti cím, még nem tudják mi lesz a végleges).

Rock Band 3 (PS3, Xbox 360)

Igazából ez a trailer nem is érdemli meg, hogy itt legyen olyan picike, de mivel volt még hely, ezért miért ne. Azt láthatjuk benne, hogy milyen a billentyűs kontrollerrel játszani.

 

 

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward