GC 2010 videók: Az FPS-ek krémje

Crysis 2, Medal of Honor, Killzone 3, Resistance 3, Halo: Reach, mi kellhet még?

GC 2010 videók: Az FPS-ek krémje

A kiadók rémesen sok videóval rohanták le a GamesCom-ot, és ezekből fogunk most szemezgetni, első körben az FPS-ek legjobbjaiból. Mielőtt az első lelkes fanatikus megjegyzi, CoD azért nincs, mert még nem mutattak semmit, amit ne láttunk volna. Haladjunk ABC sorrendben, így az első helyen egy sokak által várt multiplatform van:

Crysis 2 (PC, PS3, Xbox 360)

A GC-n debütált a játék multiplayer része, vicces ahogy a tizenkét „I love New York” pólós játékos osztja egymást a város tetején.

Ha pedig ez kevés lenne Crysisból, akkor érdemes megnézni a single player rész egyik kulcspontját, amit már sokat mutogattak, de most itt van egyben végig az egész, Cevat Yerli és Nathan Camarillo kommentjével: klikk.

Halo: Reach (Xbox 360)

Az ősszel érkező Reach új trailerében megismerhetjük a teljes csapatot, szerény személyünkkel együtt. Epicness a világégés árnyékában, de ezt is vártuk.

Killzone 3 (PlayStation 3)

A Killzone is egy multiplayer trailerrel nyitotta a sort, ami elég meggyőzőre sikerült. Ráadásul végre teljes bemutatót kaptunk arról is, hogyan lehet majd a Move-val irányítani a játékot. Aki eddig nem tudta elképzelni az nézze meg mindenképp: első rész, második rész. Mivel sok másik játékkal egyetemben ez is ki van állítva a standokon, így szaporodnak a kamerás felvételek rendesen, itt egy példa a single player részből: klikk.

Medal of Honor (PC, PS3, Xbox 360)

A MoH első videójában Tier 1-es operátorok mesélnek egy kicsit arról, hogy milyen volt konzulensnek lenni a játék fejlesztése közben. Még több interjú várható majd a játék hivatalos honlapján, de addig is aki inkább gameplayt nézegetne az se fog unatkozni, íme egy helikopteres példa: klikk.

Resistance 3 (PlayStation 3)

Bár a Resistance megjelenése még arrébb van, egy kedvcsinálót már most kaptunk. In-game jelenetek nincsenek, hasonlóan az előző részekhez, most is egy kisfilmet kapunk, hogy átérezzük, milyen is lett a világ.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward