GC 2010 videók: akciójátékok

Már a Castlevania trailere megérne egy külön hírt, de van még itt rengeteg érdekesség a Dead Space 2-től az InFAMOUS-ig.

GC 2010 videók: akciójátékok

Már tavaly sem kellett aggódnunk, hogy megkapjuk-e ősszel az akciójáték adagunkat, az idei évre pedig ez hatványozottan igaz. Talán még jó is, hogy elcsúsztattak pár címet 2011 elejére, mert így is nehéz lesz dönteni, hogy mivel játszunk. Lássunk egy csokrot a jobb videókból!

Castlevania: Lord of Shadow (PlayStation 3, Xbox 360)

Már a tavalyi GamesCom óta tudjuk, hogy valami nagyon komoly készül MercurySteam és a Kojima Productions boszorkánykonyhájában. A Lord of Shadow első traileréből is csak úgy áradt a hangulat, és a mostani is csak azt bizonyítja, hogy vélhetően kötelező darab lesz a stílus kedvelőinek. A videó kötelező darab, de ha nem működne, akkor SD-ben youtube-on is fent van: klikk.

Dead Space 2 (PC, PlayStation 3, Xbox 360)

Az EA a lényeget már ellőtte az E3-on, de azért még bőven van mit mutogatniuk. A halo jump bemutatóban azt láthatjuk milyen az, amikor kilőve magunkat az űrbe a törmeléket kell kerülgetnünk, elvégre egy ütközés végzetes lehet.

InFAMOUS (PlayStation 3)

Mikor először meghallottuk milyen átalakításokat végeznek a játékon egy kicsit szkeptikussá váltunk, ám az új trailer nagyon hangulatos lett! „There is a house in New Orleans, they call the Rising Sun…”

Persze ha valakinek egy kis gameplay kell, az sem akadály, de sajnos csak kamerás változat van: klikk.

Knight’s Contract (PlayStation 3, Xbox 360)

Ha valakinek kimaradt volna a KC, az nézze meg régebbi összefoglalónkat róla. Sajnos az új trailer is egy kicsit semmitmondó, egyszer meg lehet nézni, de a karakterekbe nem ártana egy kicsit több élet. Ettől függetlenül a játék érdekesnek tűnik, meglátjuk mi sül ki belőle. A videó HD-ben a halódó GameTrailersen is fent van: klikk.

Majin and the Forsaken Kingdom (PlayStation 3, Xbox 360)

Kaptunk egy sztori trailert a játékhoz, és bár sok minden nem derül ki belőle, azért érdemes megnézni. A Folklore-t is készítő Game Republic ismét egy hangulatos világot teremtett, remélhetőleg az új címük a pénztáraknál is jobban teljesít majd.

Gameplay videók is vannak, pl.: Fire spell gameplay, Lightning spell gameplay.

Ratchet and Clank: All 4 One (PlayStation 3)

Egyik kedvenc sorozatunk jövőre egy komolyabb újítást kap. Eddig még nem volt példa rá, hogy egyszerre többen osszunk igazságot, egymást segítve, de a 2011-ben érkező All 4 One-ban akár négyen is játszhatunk majd. Ráadásul a humor is megmaradt, aki szerette az eddigi részeket az semmiképpen se hagyja ki az új trailert. Gameplayért pedig katt ide: első rész, második rész, harmadik rész.

Egyebek

Vannak játékok, amik nem kaptak saját trailert a GamesCom-ra, de kivitték őket demózgatni, úgyhogy gameplayt azt láthatunk eleget. Ebből az egyik az Assassin’s Creed: Brotherhood, amit kár lenne kihagyni a felsorolásból, hiszen jött hozzá több kamerás videó is: Guild Walkthrough, Siege első rész, Siege második rész. Ezenfelül ott van még az egyik legjobban várt októberi címünk, az Enslaved is, aminek a GC trailerét már jóval a rendezvény előtt láthattuk, most viszont új gameplay videók vannak: Dragonfly, Pole Fighting, Rhino Battle.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward