GC '09: Trailer és bemutató felhozatal, második rész

Alaposan a végére hagytunk néhány nagy nevet, álljon itt utólag a GamesComon bemutatott Avatar, Alpha Protocol és Singularity videó, valamint Gran Turismo 5 új törésvideója.

GC '09: Trailer és bemutató felhozatal, második rész

Alaposan a végére hagytunk néhány nagy nevet, álljon itt utólag a GamesComon bemutatott Avatar, Alpha Protocol és Singularity videó, valamint a Gran Turismo 5 új törésvideója.

[bold]Avatar (PC, PS3, Xbox 360, Wii)

[/bold]

James Cameron nagyszabású mozifilmjének játék adaptációjáról az Ubisoft gondoskodik. Nagy élményben lehet majd részük mindazoknak, akiknek 3D monitoruk vagy TV-jük van, ugyanis a játék támogatja majd a használatukat. Mindenki másnak egy "egyszerű földönkívülis TPS".

                        

Az Avatárban egy RDA katona szerepébe bújva kell irtanunk az olyan hangzatos nevű lényeket mint a viperafarkasok (viperwolves) vagy a kalapácsfejek (hammerheads) a Pandora nevű bolygón. Hogy mit keresünk ott? Egyszerű, kifogyott a Föld nyersanyagkészlete.

[bold]Alpha Protocol (PC, PS3, Xbox 360)

[/bold]

Az első hírekés videók megjelenésekor még nem ájultunk el különösebben az ügynökös RPG-től, ám az Obsidian csapata azóta számtalan alkalommal bizonyította, hogy igenis megérdemli a figyelemet az Alpha Protocol.

                       

A játék október 6-án landol a boltok polcain.

[bold]Singularity (PC, PS3, Xbox 360)

[/bold]

A nem olyan rég elcsúsztatott Singularity GC-s trailerével sikerült még jobban felpiszkálni az érdeklődésünket a játék iránt, de sajnos messze van még 2010.

                       

[bold]Gran Turismo 5 (PS3)

[/bold]

A Polyphony Digital fejlesztőcsapata már elkezdett dolgozni a GT5 törésmodelljein, ám még csak az elején vannak a hegymenetnek, mint azt az alábbi videóból láthatjátok. Azért ez nem annyira rossz kezdés, de meg lehet dolgozni ennél jobban is azt a Subaru Imprezát fiúk. Hajrá!

                       

                                                                    Még elég statikusak a törésmodellek

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward