Gareth Bale a FIFA 14-ben

Gareth Bale lesz a másik arc Lionel Messié mellett a FIFA 14 borítóján. Bale mozgását motion capture-el vették fel a játékhoz.

Gareth Bale a FIFA 14-ben

Az EA közzétette, hogy Gareth Bale is csatlakozik Lionel Messihez a FIFA 14 borítóján. A jelenleg a Spurs színeiben játszó sztár nagy rajongója a FIFÁ-nak, ezért nagy örömmel fogadta a felkérést, és nagy megtiszteltetésnek érezte.

"Igen, sokat játszom az otthoni haverokkal, és nagy bajnokságokat rendezünk, amikor eljönnek hozzám, és online is játszom" - mondta. "Tehát igen, sokat játszom. A saját bőrömbe is bebújtam párszor, a statisztikák jók - persze nyilván mindenki szeretné, ha kicsit jobbak lennének. De klassz a játék, élvezem."

Bale mozgását motion capture technológiával vették fel a játékhoz, ebből természetesen nem maradhatott ki híres szabadrúgása, és a szívecske mutogatása, amellyel a gólokat szokta ünnepelni. "Leginkább a szabadrúgás technikámat és a büntetőimet szerettem volna látni, és a többit. Mind nagyon érdekes, és a játékban látni még reálisabbá tesz mindent."

"A szívecskét is megcsináltam, amiről híres vagyok. Párszor felvettük azt is, meg más dolgokat is, amiket a múlt szezonban csináltam. Nagyszerű dolog újra látni őket a képernyőn, és még nagyszerűbb lesz látni a játékban. Főleg az összes örömködést, amit a múlt szezonban követtem el, mint pl. a felugrást, a pumpálást az öklömmel, és még azt is, amikor a karjaimat kitárom, minta repülő lennék és úgy futok."

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward