GamesCom: Namco felhozatal

A terítéken egy új Ninja Theory játék, Clash of the Titans: The Videogame bejelentés és végül egy új IP, Majin: The Fallen Realm (a cím nem végleges).

GamesCom: Namco felhozatal

A terítéken egy új Ninja Theory játék, Clash of the Titans: The Videogame bejelentés és végül egy új IP, Majin: The Fallen Realm (a cím nem végleges).

A Ninja Theory fejlesztőcsapat nevét utoljára akkor hallhattuk, mikor kiadták a legutóbbi játékukat, a Heavenly Sword-ot. A csinos Nariko jött, látott, győzött, de a megjelenése óta nem igazán lehetett hallani a Ninja Theory felől. Most viszont a GamesCom-on Cologne-ban végre feltűntek újra, méghozzá egy Namco Bandai kiadási szerződéssel a kezükben. Az új játékuk PS3-ra és Xbox 360-ra készül, de egyelőre még semmit nem mutattak belőle. Még egy concept artot sem. Szomorúak vagyunk.

Az igazán menő mozifilmek mellé jár egy játék is, nemde? A Warner Bros. jövő tavasszal mutatja majd be a Clash of the Titans című filmet, ami mellé óriási meglepetésre jön egy videojáték is. Mutattak róla egy trailert is amiben láthatunk óriási minotauruszokat bazi nagy baltákkal a kezükben, sárkányt havas tájak fölött elrepülni, szárnyas-szarvas leányzókat bikiniben és hasonló finomságokat. (Amint felrakják a videót jó minőségben, belinkeljük ebbe a hírbe.) A végleges játékban több mint 100 féle lény lesz. Jó hír, hogy a fejlesztő a Game Republic, aminek köszönhetően érdeklődéssel várjuk az alkotást, hisz ők készítették többek között a Folklore és a Genji: Days of the Blade című játékokat is (na jó, utóbbi nem lett túl rózsás). A film egyébként a majd három évtizedes Clash of the Titans remake-je (1981-es), ami nem kevés ihletet adott a PlayStation exkluzív God of War sorozathoz.

Az előbb említett fejlesztőgárda (Game Republic) nem tétlenkedik, ők állnak a Majin: The Fallen Realm mögött is. A játék szintén jövő tavasszal fog megjelenni, de hogy milyen platformokra, azt még nem tudni. A játékmenet egy kicsit olyan lesz, mint a nem olyan régen bejelentett PS3 exkluzív The Last Guardiané. A trailerben látható két karakternek (egy tolvaj fiú és egy mesebeli szörny) együtt kell majd dolgoznia, hogy feladványokat oldjon meg és átjusson az eléjük gördülő akadályokon. A környezet és a stílus egy kicsit jobban elhúz a keleties (Japán) felé, de igazán szemet gyönyörködtető és harmonikus így első ránézésre. Kíváncsian várjuk.

            

                                                                     Majin: The Fallen Realm trailer

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward