Gaikai+iPad=WoW

David Perry bemutatta első 'work-in-progress' (fejlesztés alatt) screenshotjukat a Gaikai szolgáltatásról működés közben az Apple iPadján.

Gaikai+iPad=WoW

David Perry bemutatta első 'work-in-progress' (fejlesztés alatt) screenshotjukat a Gaikai szolgáltatásról működés közben az Apple iPadján. A blogjára feltett fotónál ha nézelődünk, találunk az oldalon egy nagyobb felbontású képet is: katt.

"A kép 1024x768-as, tökéletesen éles, a fotót az iPhone-ommal készítettem," (és közben almát rágcsált és Steve Jobsra gondolt...) tegyük hozzá, hogy ez a készülék natív felbontása.

"Minden iPad input egy fordító rendszeren megy át a szerverhez így bármihez hozzárendelhetünk bármit valós időben. Elrejtünk egy virtuális klaviatúrát oldalt, így gond nélkül tudunk gépelni is (a bejelentkezéshez mindenképp kell). Egyelőre ez csak egy teaser az iPad megérkezésére, ha készen lesznek a videó-optimalizációval akkor megmutatjuk, hogy megy."

A gép alap videólejátszója ugyanis még nincs teljesen kész, így még nem igazán birkózik meg a gameplay streameléssel. Ráadásul mivel az iPad nem támogatja a Flasht sem, ezért a nulláról kellett felépíteni az egész Gaikai klienst rajta. Lehetséges, hogy egy letölthető alkalmazás lesz majd a kliens az iPad-hoz, de mivel az Apple szereti gyorsan meggondolni magát ha cenzúrázásról van szó, ezért lehet, hogy majd gondolnak egyet és nem engedélyezik az egészet, hiszen a havidíj nem nekik csöpögne. Pont ezért reménykednek Perryék abban, hogy a Gaikai része lehet majd az új HTML szabványnak is, és akkor minden készüléken futhatna.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward