Full HD monitorok TV tunerrel a Samsungtól

Mostanában Dunát lehetne rekeszteni az újabbnál-újabb Full HD monitorokkal: a mai nap folyamán a  Dell legfrissebb Full HD monitoráról érkeztek hírek, most pedig egy másik neves gyártó, a Samsung mutatta be legfrissebb termékeit. A 24- és 27 hüvelykes képátlóval rendelkező újdonságok sorrendben a P2470HD és a P2770HD típusjelzéseket viselik.

Full HD monitorok TV tunerrel a Samsungtól

Mostanában Dunát lehetne rekeszteni az újabbnál-újabb Full HD monitorokkal: a mai nap folyamán a  Dell legfrissebb Full HD monitoráról érkeztek hírek, most pedig egy másik neves gyártó, a Samsung mutatta be új termékeit. A 24- és 27 hüvelykes képátlóval rendelkező kijelző sorrendben a P2470HD és a P2770HD típusjelzéseket viselik.

A két új LCD monitor egyformán 1920 x 1080 pixeles natív felbontás mellett üzemel, de ezen kívül egy különlegességgel is rendelkeznek: mindkét terméket felvértezték analóg és digitális televíziós adások vételére alkalmas (DVB-C/DVB-T) TV tunerrel. A megjelenítők LCD panelje 5 ms-os válaszidővel rendelkezik, a fényerő 300cd/m2-es értéket képvisel a kontraszt pedig 50000:1. A széles kijelzős monitorok beépített sztereó hangszórókkal szintén fel vannak szerelve, csatlakozók tekintetében pedig D-Sub, DVI, HDMI, Komponens és SCART portokat találunk rajtuk. A termékek között egyetlen különbség van jelen, ez pedig az eltérő képátló.

A 24 hüvelykes P2470HD modell ajánlott végfelhasználói ára 389 euró, míg a 27 hüvelykes P2770HD modellért 499 eurót kérnek el. A termékek már több helyen is megvásárolhatóak, a P sorozat régebbi tagjainak tesztjéhez katt ide.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward