Full extrás számítógépház Corsair módra

Háromslotos videokártyából négy, tápegységből kettő, 3,5 colos meghajtóból 16, 5,25 colos meghajtóból pedig 4 fér el a Corsair új pérmiumkategóriás számítógépházában.

Full extrás számítógépház Corsair módra

A Corsair mérnökei már elkészültek a vállalat legújabb számítógépházával, ami egy hamisítatlan felsőkategóriás megoldásként kerül forgalomba

A hivatalos bejelentésre sajnos még várni kell, ám a termékről már most is rendelkezésre áll néhány fotó, illetve egy bemutató videó is, így legfontosabb tulajdonságai már most is ismertek. Az igazi luxus kuckó belsejében rengeteg hely és bővítőhely található. Az alaplaptálca, amely a szokásos szerelőablakot is megkapta, akár az XL-ATX formátumú alaplapokat is elnyeli. Amennyiben több videokártyából álló rendszert szeretnénk építeni, úgy az sem lehet probléma, hiszen az Obsidian 900D belsejében akár négy darab háromslotos felépítésű videokártya-szörnyeteg is kényelmesen elfér.

Mivel a felsőkategóriás komponensek általában nagy étvágyúak, így egy helyett rögtön két tápegységet is beszerelhetünk a házba. A bővítőhelyek között - amelyek szerszámmentesen szerelhetőek - 16 darab 3,5 colos, illetve négy darab 5,25 colos példányt találunk. A 3,5 colos fiókok - amelyekből a fotón kilencet láthatunk - természetesen 2,5 colos meghajtókat is fogadnak, ami jó hír, hiszen az SSD meghajtók egyre olcsóbbak, így egyre inkább terjednek a PC piacon. További jó hír, hogy az egyik 3,5 colos HDD keret három fiókja hot-swap támogatással is rendelkezik, amelyek gyors, egyszerű merevlemezcserét tesznek lehetővé, akár a rendszer működése közben is.

Az új számítógépház moduláris felépítésének köszönhetően a HDD bővítőhelyek elhelyezése szükség szerint variálható. A termék a folyadékhűtő rendszerek fogadására is fel lett készítve, így igazán ütős és hűvös konfigurációt építhetünk vele. A gyártó mérnökei természetesen a kábelmenedzsmentre is gondoltak, így az újdonságnak ebben a tekintetben sem lesz oka szégyenkezésre.

Corsair Obsidian 900D az idei CES-en

Az Obsidian 900D várhatóan még ebben a hónapban bemutatkozik a nagyközönség előtt, vagyis a termékkel kapcsolatos további részletekre már nem kell sokat várni. Az újdonság várható ajánlott végfelhasználói ára egyelőre nem ismert, de az már most borítékolható, hogy a prémiumkategóriás felépítés mellé a prémiumkategóriára jellemző árat társít a gyártó.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward