Független játékként készülhet el a Condemned folytatása

Jace Hall folytatást szeretne az előző generáció hajnalán megjelent horrorjáték-sorozatnak.

Független játékként készülhet el a Condemned folytatása

Emlékeztek még a Condemned: Criminal Originsre, és a folytatására, a Condemned 2: Bloodshotra? Nos, mindkettő viszonylag nagy címnek számított az előző generáció elején, az első rész például ott volt az Xbox 360 korai exkluzívjai között, de később megjelent PC-re is, míg a folytatás Xbox 360-ra és PS3-ra érkezett. A két horrorjátéknak sok rajongója volt, így kicsit értetlenül állt mindenki a tény előtt, hogy azóta sem készült újabb rész.

A Condemned-sorozatot a Monolith készítette, melyet akkor Jace Hall vezetett, és érdekes módon magával vitte a játék jogait, miután lelépett a stúdiótól. Most pedig úgy tűnik, hogy hosszú évek után fel szeretné támasztani a címet: "Annak idején segítettem létrehozni egy Condemned nevű konzolos játékfranchise-t, melynek jogai teljesen az én tulajdonomban állnak. Folyamatosan arról kérdeznek engem, hogy mikor készülhet belőle egy harmadik rész, de mivel én még egy jó ideig mással leszek elfoglalva, a franchise csak porosodik" - közölte Hall a Facebookon.

Ezt követően leírja, az első ötlete az volt, hogy keres egy olyan indie csapatot, akik már bizonyították rátermettségüket, és megbízza őket a Condemned folytatásával. "Független fejlesztőként elég nehéz a média figyelmének megszerzése és a marketing. Ez a franchise már alapból eléggé ismert, ráadásul egy innovatív műfajban indul, amire van piaci kereslet".

Úgy tűnik, elég nagy az érdeklődés a Facebookon egy folytatás iránt, és elég sok megosztást kapott a poszt, így vélhetően hamarosan egy leleményes független csapat lecsap majd a lehetőségre.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward