Frissül a Home: SFIV, Resident Evil 5

A Capcom igazán kitett magáért, hogy a PS3 Home még csalogatóbb legyen mint eddig, hisz új játékaihoz, a Street Fighter 4-hez és a Resident Evil 5-höz való tartalommal lövi meg PlayStation tulajdonosok második otthonát. Az új cuccok a játékok megjelenésével fognak bekerülni.

Frissül a Home: SFIV, Resident Evil 5

A Capcom igazán kitett magáért, hogy a PS3 Home még csalogatóbb legyen mint eddig, hisz új játékaihoz, a Street Fighter 4-hez és a Resident Evil 5-höz való tartalommal egészíti ki a PlayStation tulajdonosok második otthonát. Az új cuccok a játékok megjelenésével fognak bekerülni.

A legjópofábbak talán az új kosztümök. Avatárunkat átöltöztethetjük, hogy úgy nézzen ki mint Ryu, Ken vagy Chun-Li az SF-ből, vagy mint Chris Redfield és a többi szereplő a Resident Evil-ből (hátrány, hogy nem ingyenesek, de legalább nem túl drágák). Ezen kívül még lesznek apró modellek és egyéb berendezési tárgyak a fent említett két játék témájával.

Ami viszont a lényeg, az az új Resident Evil 5 terület, mely az egyik játékbeli helyről lett mintázva. Innen természetesen már ugorhatunk is bele egy jó kis közös játékba (már ha sikerül eldönteni, hogy ki mehet Sheva babával :)).

Ha már RE5 akkor érdemes megemlítenünk, hogy pár nappal lemaradva az XBLA (X-box Live Arcade) után, már a PSN-en is fent van a demo. A próbaverzióban átszaladhatunk az első néhány pályán egyedül (Shevát a gép irányítja), osztott képernyős módban, illetve online co-op-ra is van már lehetőség benne. A teljes játék március 13-án jön.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward