Friss PES 2010 infók

A legújabb hírek szerint Fernando Torres is szerepelni fog a PES 2010 borítóján, a korábban már bejelentett Lionel Messi mellett.

Friss PES 2010 infók

"Ha a fociszimulátorok jönnek szóba, mindenki tudja, hogy a Konami PES sorozata a legrealisztikusabb a műfajban. Az új rész is remekül néz ki, így már most várom, hogy láthassam magam akcióban a PES 2010-ben." - nyilatkozta Fernando Torres. Ha pedig már szóba került az új rész, a Konami is kicsepegtetett pár információt a sokak szerint FIFA 10-verő fociprogramról. A fejlesztők ígéretei szerint sokat javul majd a mesterséges intelligencia, így a játékos rá lesz kényszerítve, hogy minden alkalommal előre kiagyalt taktika alapján játsszon. A különböző (természetesen hivatalos) focisták különleges képességeket kapnak (erősségeikhez mérten), vagyis ha valaki a gólpasszairól híres, akkor értelemszerűen jobban adja majd azokat a többieknél. Ennek köszönhetően a csapatösszeállításnak minden eddiginél fontosabb szerep jut.

Maguk a csapatok is hajazni fognak a valódi játékstílusukra, hiszen a programban minden egyes csapatot egyedi beállítási lehetőségek jellemeznek majd. Torres például a Merseyside club sűrű támadási rátáját és erős védelmét hozza majd magával. Hogy az adott játék folyamán éppen milyen stílust képviseljenek gyepnyüvő labdarúgóink, egy meccs alatt előhozható menüből választatjuk ki, így a stratgiai gondolkoás az első perctől az utolsóig előtérben marad. A tartalommal sem lesz probléma, mert a The Master League magába foglalja a Bajnokok ligáját és az európai kupákat egyaránt. A kommentátori székekbe Jon Champion és Mark Lawrenson párosa kerül, és minden eddiginél élethűbb szövegekről kaptunk ígéreteket. Nem csak az akcióról tájékoztatnak majd, de kielemzik a játékosok viselkedését és az életükről is elejtenek egy-egy keresett, vagy épp keresetlen megjegyzést.

                             

                                                                                             PES 2010 trailer

Ígérnek persze jó grafikát is, bár a trailer esetlen figurái messze elmaradnak a FIFA széria konzolos képviselőitől. Akár így, akár úgy, a feature-lista eddig jól hangzik, és mivel a PES sorozat korábban sem nagyon hibázott, bizakodhatunk egy ütős focijátékban. S hogy tényleg megveri-e a Konami az EA FIFA 10-ét? Nos, a közeljövőben eldől...

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward