FPS-móddal jöhet a next-gen GTA V

Mind a gyalogos részeken, mind pedig az autózásnál használható lesz az új, belső kameranézet.

FPS-móddal jöhet a next-gen GTA V

A Rockstar Games egy hivatalos, bár azóta eltávolított posztban válaszolt arra kérdésre, miért jár jobban az, aki megveszi a Grand Theft Auto V PC-s, Xbox One-os vagy PS4-es változatát, vagy ezekre váltja be a már meglévő Xbox 360-as vagy PS3-as példányát.

Nos, természetesen az első és talán legfontosabb a teljesen feljavított látványvilág. A készítők szerint jelentősen megnőtt a részletesség, sokkal jobb a draw distance, nagyobb felbontásúak a textúrák, nagyobb a forgalom, több a tereptárgy és a környezeti elem. Sőt, megjelennek új állatok is Los Santos világában!

A Grand Theft Auto Online megkapja az összes kiegészítést, ami azóta megjelent a PS3-as és Xbox 360-as verzióhoz, és persze a karaktereinket is átvihetjük.

Ezek mellett talán érdekesebb, hogy a poszt említ egy teljesen új FPS-nézetű módot, mely használható mind a gyalogos részeknél, mind pedig az autókban. A járgányokban ráadásul teljesen kidolgozott belső tér lesz, működő sebességmérővel, fordulatszámmérővel, belső világításokkal, meg mindennel, ami ehhez kell.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward