FPS az EVE Online-ból?

Az EVE Online fejlesztője a CCP elhintette, hogy kilátásban van egy FPS játék, amelyet az EVE univerzumában helyeznek el.

FPS az EVE Online-ból?

Az EVE Online fejlesztője a CCP elhintette, hogy kilátásban van egy FPS játék, amelyet az EVE univerzumában helyeznek el.

Az eddigi információk alapján egy Halo szerű lövöldözős játék lesz mely egy napsütötte Föld szerű bolygón játszódik majd (New Eden). Az épületek és a fegyverdizájn egyértelműen az MMORPG stílusát tükrözik. Valószínűleg járművek is lesznek a játékban, legalábbis lehetett látni egy földi járgányt third-person nézetben. (Néhány képfoszlány itt, nem tudjuk mennyire hiteles.)

A prezentáció elején a CCP-s fejesek, Hilmar Petrusson és Nathan Richardson említést tettek a „konzolstratégiájukról” kiemelve a PlayStation 3-mat és az Xbox 360-at. Így hát a játék minden bizonnyal kijön az említett játékgépekre, de azért reméljük, hogy nem mellőzik a PC-t sem.

Petrusson hozzátette, hogy a CCP-nek még van néhány „trükk a tarsolyában” az EVE Online-on és a másik fejlesztés alatt álló MMO a World of Darkness-en kívül. Ugyanakkor leszögezte azt is, hogy jelenleg a forrásaik nagy részét abszolút mértékben leköti az EVE Online következő kiegészítője, szóval az FPS-re egyelőre ne nagyon számítsunk a közeljövőben.

A "True Exploaration" kiegészítő egyébként az eddigi legnagyobb lesz az EVE történetében, megjelenése pedig 2009. március 10.-ére várható (bejön a harmadik szintű technológia benne, a Tech 3).

Empyrean Age trailer:

Quantum Rise trailer:

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward