Fontos szerepük lesz a színeknek a Mirror’s Edge Catalystban

Glass városa látványosabbá válik, mint az első részben volt.

Fontos szerepük lesz a színeknek a Mirror’s Edge Catalystban

A sorozat második részeként a Mirror’s Edge Catalyst abba az időbe visz vissza minket, mielőtt találkoztunk volna Faith-tel és egyfajta eredettörténetként felvázolja a korábbi eseményeket. A történetnek a szereplőkkel megegyező fontosságú része a helyszín, ahol játszódik, vagyis Glass városa. Amo Mostofi, a játék vezető producere mesélt arról, hogy vezetik majd a város színei a játékosokat és hogy szolgálnak majd arra, hogy még jobban beleéljük magunkat az eseményekbe.

A legnagyobb változás az első részhez képest a vizuális elemekben lesz. A város különböző kerületei eltérnek majd egymástól, a Downtown például lepukkantabb, mint Glass többi része, más területek pedig határozott jelleget mutatnak a színek terén, például lila fényekkel és egyéb, az adott kerületre jellemző látvánnyal.

Ha körülnézünk és látjuk a minket körülvevő színeket, azonnal tudni fogjuk, Glass melyik részén tartózkodunk éppen. Futás közben minden kerületben eltér majd lépteink zaja. Ezek a dolgok nem toronyházak vagy jellegzetes épületek, de olyan jellemzők, melyeket felhasználhatunk a tájékozódásban.

Mostofi kitért arra is, hogy a belső nézetes játék olyan egyedi látásmódot nyújt a Mirror’s Edge Catalystban, melyre más játék nem képes. Belső nézetben valódi izgalmakban lesz majd részünk, élővé válik a kaland, és ha mindezt kombináljuk a hanghatásokkal, egyfajta euforikus élményre tehetünk szert futás közben.

A Mirror’s Edge Catalyst június 7-én jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward