Folytatódik az "Overlording" Rhianna Pratchett-el

Minionok itt az idő az ünneplésre! A Writer's Guild díjra jelölt Rhianna Pratchett -akinek az első részt is köszönhettük- újra aláírt, hogy alkosson egy újabb kicsavart fantasy kalandot a Triumph Studios-al karöltve.

Folytatódik az "Overlording" Rhianna Pratchett-el

Minionok itt az idő az ünneplésre! A Writer's Guild díjra jelölt Rhianna Pratchett -akinek az első részt is köszönhettük- újra aláírt, hogy alkosson egy újabb kicsavart fantasy kalandot a Triumph Studios-al karöltve. (A kiadó a Codemasters.)

Már korábban írtunk a neves brit díjkiosztóról, a The Writer's Guild Awards-ról a So Blonde kapcsán, most egy újabb jelöltnek örülhetünk, aki pedig nem más mint az Overlord forgatókönyvéért felelős Rhianna Pratchett. A díjkiosztó időpontja egyre közeleg: 2008.november 23.-án lesz a BAFTA-ban(British Academy of Film and Television Arts). A kategóriák pedig: TV és rádió dráma, szappanopera, komédia, színház és mozi forgatókönyv és persze a videojáték forgatókönyv.

"A videojátékoknak, mint relatíve új szórakoztatási médiumnak nagyon nagy elismerést és előrelépést jelent, hogy a Writer's Guild beemelte a kategóriái közé. Ez hatalmas fejlődésről ad tanúbizonyságot. Játékokhoz írni egy kicsit olyan, mint az alkímia, egyrészt van benne egy kis favágó munka, másrészt olyan mint úszkálni egy cápákkal teli medencében, így nagy megtiszteltetésnek érzem ezt a jelölést. Az Overlord játékok fantasztikusan kreatív project-ek, a Triumph és a Codemasters pedig egy nagyon tehetséges és segítőkész gárda, akik egy kicsit távol tartják azokat a cápákat." - nyilatkozta Rhinna Pratchett. "Igazán nagy öröm visszaülni az írók gonosz trónjára és kézbe venni az Overlord és minionjai sorsát új helyeken, új kalandokkal 2009-ben."

Az Overlord II 2009-ben jelenik majd meg. Playstation 3-mon, Xbox360-on és PC-n folytathatjuk majd a minionok sorsának megnehezítését (vagy épp könnyítését ha jól feláldozzuk őket mondjuk). Emellett az Overlord Dark Legend Wii-re, míg az Overlord Minions Nintendo DS-en látogat majd el az Udvari bolondokkal focizni vágyó játékosokhoz.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward