Folytatódik a képáradat!

10 Batman Arkham Asylum, 4 Chronicles of Riddick, Assault on Dark Athena, 35 F.E.A.R. 2:Project Origin screenshot és néhány TimeSplitters 4 concept a karácsonyfa alá.

Folytatódik a képáradat!

Batman: Arkham Asylum (PC, PS3, Xbox 360):

Reméljük, hogy a játék olyan jó, mint ahogy kinéz, mert a 10 új screenshot láttán leesett az állunk. A képek mellett azzal a hírrel szolgálhatunk még, hogy megerősítették, hogy Kevin Conroy és Mark Hamill, akik a Batman: The Animated series-ben és más korábbi denevér produkciókban is adták már a hangjukat Batman-nek és Joker-nek, itt is elvállalták a szinkront.

Az Arkhan Asylum sztoriját egyenesen az ötszörös Emmy-díjas Paul Dini tollából kapta a játék, így igen bizakodóak vagyunk, és várjuk a jövő nyári megjelenést.

[bold]

[/bold]A teljes képgaléria az alábbi linken érhető el betömörítve: klikk.

 

Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena (PC, PS3, Xbox 360):

Természetesen a jó öreg Riddick sem akart kimaradni a karácsonyi sorozatból, így kaptunk hozzá is 4 pofás kis screenshohtot, ami által először nyerhetünk betekintést az egyedi "Pitch Black" multiplayer módjába. (Korábbi hírünkben már írtuk, hogy ez mit takar.)

Az új "Vin Diesel kaland" jövő tavasszal jön (10 órányi új játékidő lesz a remake mellett).

A teljes képgaléria az alábbi linken érhető el betömörítve: klikk.

[bold]

F.E.A.R. 2: Project Origin (PC, PS3, Xbox 360):

[/bold]

A Warner Bros.-tól egészen pontosan 35 új képet kapunk az elmúlt évek egyik legjobb FPS játékának a folytatásából.

Mint tudjuk ezt a játékot is elhalasztották idénről jövő év elejére azzal kijelentéssel, hogy még implementálnak néhány "király" új fícsört, amihez kell még egy kis extra idő. No nem baj, ha Monolith-nak idő kell, akkor idő kell, csak legyen jó a játék... (Ha kimondják nekünk, hogy Alma, már ne is a gyümölcs jusson eszünkbe hanem felálljon a szőr a hátunkon. Legyen ennyire jó és megbocsátjuk! :) )

A F.E.A.R. 2: Project Origin február 13-ára várható majd.

A teljes képgaléria az alábbi linken érhető el betömörítve: klikk.

[bold]

TimeSplitters 4 (??):[/bold]

Kilootoltuk a szegény Free Radical Design hulláját és találtunk benne néhány jópofa concept art-ot a Timesplitters 4-ről.

A képek a ex-Free Radical-os művész, Nick Carver oldalán fellelhetők, aki éppen állást keres.

"Ahogy már bizonyára tudjátok, az éppen befuccsolt Free Radical-nak dolgoztam. Fantasztikus volt a velük töltött idő, jó néhány remek embert ismerhettem ott meg. Szóval éppen munkát keresek, úgyhogy fel is rakok ide néhány referencia képet, melyeken nemrég dolgoztam." - Ennek köszönhető, hogy ha nem is screenshotok formájában, de belepillanthatunk a TS4 világába.

Reméljük a Free Radical egykori dolgozói hamarosan egy új stúdió égisze alatt folytathatják munkájukat, mert a Haze rossz fogadtatásától függetlenül kár lenne veszni hagyni a tehetségüket és a munkájuk alatt felhalmozott tapasztalatot. Mi szurkolunk nekik!

A teljes gépgaléria az alábbi linken érhető el betömörítve: klikk.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward