Fizetős Xbox-on a Ranger DLC

A tegnapi napon jött ki a Metro 2033-hoz a Ranger pakk, mely PC-n ugyan ingyenes, de az Xbox 360 felhasználóknak már fizetni kell érte.

Fizetős Xbox-on a Ranger DLC

A tegnapi napon jött ki a Metro 2033-hoz a Ranger pakk, mely PC-n ugyan ingyenes, de az Xbox 360 felhasználóknak már fizetni kell érte. "A Microsoft szabályai szerint muszáj pénzt kérnünk a letölthető tartalomért Xbox LIVE-on, de megengedték, hogy a lehető legalacsonyabb árat kérjük érte." - olvashattuk a hivatalos Metro 2033 twitteren. A pakk így 240 MS pontért letölthető.

A Ranger DLC egyébként egy új játékmódot hoz be, ki nem találjátok, a Rangert. Ebben kevesebb lőszerünk lesz, a fegyverek erősebbek, az ellenfelek keményebbek és egyáltalán nem lesz HUD. Jön még két új fegyver is, a Heavy Automatic Shotgun és a Volt Driver. 

A Metro 2033 márciusban jött ki, a játékot a legtöbben a S.T.A.L.K.E.R.-rel és a Fallout 3-mal hasonlítgatták össze. A moszkvai metróhálózat sötét és nyomasztó alagutjaiban játszódó poszt apokaliptikus FPS nem lett rossz, de azért hagyott maga után némi kívánnivalót. Tesztünkhöz katt ide.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward