Fizetési modellt vált a Secret World

A Funcom félig-meddig szembement két hónappal ezelőtti állításának, mely szerint nem állítja át Free-to-Play modellre a Secret World-öt. Miért mondjuk, hogy félig?

Fizetési modellt vált a Secret World

A Funcom félig-meddig szembement két hónappal ezelőtti állításának, mely szerint nem állítja át Free-to-Play modellre a Secret World-öt. Miért mondjuk, hogy félig? Mert a játékot továbbra is meg kell vásárolni ahhoz, hogy elkezdhessetek játszani. Ezt követően pedig a nagyobb frissítések válnak fizetőssé.

Lesznek opcionálisan megvásárolható tartalompakkok, melyek közül az első januárban érkezik. Jó hír, hogy ha decemberig regisztráltok, akkor még ezt is megkapjátok ingyen. Emellett megmarad az előfizetés opció azoknak, akik maradnának a megszokott modell mellett. Lássuk milyen extrák járnak a havidíjat fizetőknek:

- Time Accelerator: Duplázza a kapott tapasztalati pontok mennyiségét 1 órára és 16 óránként használható.

- $10/€10 Bonus Point: Ez a játékban található valós pénzes piacon vásárolható el.

- Meglepetés ajándék: Minden hónap első patch napján kerül kiosztásra.

- 10% kedvezmény minden "Item Store" tartalomra.

A Grand Master Lifetime tagok mindezt megkapják, valamint megemelt kedvezményt (20%) az "Item Store"-ban. A jelenleg előfizetők ajándékként 1200 bónusz pontot és egy ingyenes Time Accelerator-t kapnak.

A mára való időzítés természetesen nem véletlen, ez a Secret World csapat világ vége ajándéka. Az alanti videóban Joel Bylos azt fejezi ki, mennyire iszonyatosan meghatja és megrettenti a nagy esemény... ami ugye „sajnos” ismét elmaradt. "12/12/2012... szeretnénk, ha mindenki kipróbálhatná ezt a fantasztikus játékot, mielőtt szörnyű kínok közt kileheli a lelkét." További részletek a hivatalos honlapon.

 

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward