Fist of Awesome

Az időutazó favágó, aki medvéket és dinókat aláz, hogy megmentse az emberiséget.

Fist of Awesome

Nicoll Hunt skót fejlesztő, a mókás nevű I Fight Bears (Medvékkel Harcolok) stúdió vezetője Kicksarter projektet indított Fist of Awesome című új játékának. A stúdió eddigi munkája a Hard Lines című darabból áll, amely egy Tron stílusú és ihletésű játék volt iOS-re.

A retro stílusú Fist of Awesome a verekedős játékok aranykorát, a 90-es éveket idézi, amikor a Final Fight, a Streets of Rage és társaik voltak a menők. A FoA főhőse Tim Burr, a rettenthetetlen időutazó favágó, aki bölényeket, dinoszauruszokat, medvéket és nagyjából minden élőlényt megver, aki az útjába áll. Persze ezt nem azért teszi, mert allergiás a szőrükre; szegény négylábúak egy bolygóközi összeesküvés részei, a földönkívüliek  fegyvernek használják őket abból a célból, hogy leigázzák és rabszolgasorba hajtsák az emberiséget.

A játéknak érdekes érintőképernyős irányítása lesz, Tim kombóit különböző bökdösős és csúszó mozdulatok segítségével csalhatjuk elő, amelyek bizonyára nagy derültséget fognak kelteni a metrón minket figyelők körében. A zenét az egyik fejlesztő, Brendan Ratliff alias Echolevel fogja komponálni, aki már maga is letett pár saját játékot az asztalra.

Platformnak egyelőre az iOS-t és az Androidot lőtték be, de a lista később még tovább is bővülhet. A stúdió mindössze 5000 Fontot szeretne összegyűjteni, ami nem egy hatalmas összeg azért, hogy grizzliket pofozgathassunk. A játék a tervek szerint 2013 első negyedévében fog megjelenni (az előzetesben még 2012 szerepel, de derék favágónk azóta ugrott egyet az időben, hogy elitézze azokat, akik külsejét látván Chuck Norris poénokat gyártanak róla).

 

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward