FirePro S400: hasznos kiegészítő a V8750-hez

A mai nap folyamán mutatkozott be az AMD legfrissebb professzionális szintű csúcskártyája, amely az ATI FirePro V8750-es típusjelzést viseli, és amely a konkurens megoldásoknál jóval nagyobb sebességet kínál a profi felhasználók számára. A vállalat a kártya bejelentése után nem sokkal egy újabb terméket is piacra dobott, amely az ATI FirePro S400-as típusjelzést viseli. A termék tulajdonképpen a FirePro sorozatú, munkaállomásokba szánt videokártyákkal képes együttműködni: a kiegészítő lehetővé teszi, hogy a videó szerkesztéssel, vizuális és szimulációs programokkal, valamint a részletes megjelenítést igénylő alkalmazások esetében a külső források (GenLock) és a 3D-s renderelés (FrameLock) is szinkronizálható legyen.

FirePro S400: hasznos kiegészítő a V8750-hez

A mai nap folyamán mutatkozott be az AMD legfrissebb professzionális szintű csúcskártyája, amely az ATI FirePro V8750-es típusjelzést viseli, és amely a konkurens megoldásoknál jóval nagyobb sebességet kínál a profi felhasználók számára. A vállalat a kártya bejelentése után nem sokkal egy újabb terméket is piacra dobott, amely az ATI FirePro S400-as típusjelzést viseli. A termék tulajdonképpen a FirePro sorozatú, munkaállomásokba szánt videokártyákkal képes együttműködni: a kiegészítő lehetővé teszi, hogy a videó szerkesztés, a vizuális és szimulációs programok, valamint a részletes megjelenítést igénylő alkalmazások esetében a külső források (GenLock) és a 3D-s renderelés (FrameLock) is szinkronizálható legyen.

Az S400-as kártyán egy dedikált processzor foglal helyet, a termék maximum 4 kártya támogatására képes egy időben. Ez a tény azért nagy dolok, mert a korábbi megoldások egy időben csak maximum két kártyát támogattak. A leírások szerint a csak V8750-es modellekkel kompatibilis megoldás egy SATA tápcsatlakozóval rendelkezik. A termék lehetővé teszi az ATI FirePro kártyák számára a fogadott jelek bármilyen videó bemenetre történő szinkronizálását, beleértve a PAL, NTSC, TTL és SDI szinkronizációt is.

A Windows XP, Windows Vista, Windows 7 és Linux operációsrendszerekkel kompatibilis termék gyakorlatilag bármilyen munkaállomás házába könnyedén beépíthető, a rendszernek csak egy szabad PCI vagy PCI Express x1-es slottal kell rendelkeznie. Az újdonság hamarosan megjelenik kereskedelmi forgalomban is, ára 799 dollár lesz.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward