Firefall – lövöldözős játék, ex-Blizzardosoktól

Firefall – lövöldözős játék, ex-Blizzardosoktól

A Firefall egy új, ingyenes csapatalapú lövöldözős akciójáték, amely a Red 5 Studios bemutatkozó munkája lesz. A céget Mark Kern alapította, aki World of Warcraftot fejlesztő csapat vezetője volt 2005-ben. Mellette számos ex-Blizzardos is tagja a stúdióknak, amely főként MMO-k fejlesztésére szakosodott.

A Firefallt először 2010-ben mutatták be a Pax Prime-on, a játék 2011 szeptemberében lépett zárt bétába. A történet a Földön játszódik, 200 évvel a jövőben, az emberiség egy új energiaforrást fedezett fel, ami aztán pusztító vihar formájában elszabadult és átsöpört majdnem az egész bolygón, átalakította a felszínt és mutációkat okozott az élőlényekben. Az emberiség megmaradt része azzal tölti idejét, hogy a vihartól, és a nyomán értelemre ébredt ellenséges értelmes mutáns fajtól megszabaduljon.

A fejlesztői naplóból megismerhetjük a hatalmas méretű nyitott világot, melyet szabadon bejárhatunk, és több száz más játékossal szövetkezve lehetünk részesei a nagy co-op kampánynak, ill. egymás ellen is játszhatunk. Lesz rangsorolás, aréna, klánok és szövetségek. A bétára a hivatalos honlapon lehet jelentkezni.

Kapcsolódó hírünk:

Pax videó válogatás

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward